blogger macam aku

JULY 13, 2015

Assalamualaikum

hahaha.. tajuk tak boleh blah.

aku suka blog.
aku suka sejak sekolah menengah lagi.
tapi aku jarang update blog.
apa jenis blogger la aku ni?

aku sejenis blogger yang suam2 kuku.
sebab aku selalu takde internet.
bila ada point nak tulis, internet takde.
bila ada internet, aku kosong tak berisi apa2 idea.

jadi aku blogger suam2 kuku.
blogger hangat2 tahi ayam.
aku bukan blogger.
aku rasa aku tak ditakdirkan untuk jadi blogger.
jadi aku bukanlah blogger.


muahahaha suka hati lah!

No comments:

Post a Comment