#throwback 5 : weddings

OCTOBER 18, 2014

Assalamualaikum

bercakap pasal perkahwinan ni, kami sekeluarga memang dilimpahi rahmat tuhan kerana dalam masa tak sampai setahun ada beberapa buah masjid telah didirikan.

wedding I : Achik's wedding (October)

alhamdulillah.. achik dengan cik as pun dah ada luth imran dah :)



wedding II : Acu's wedding (March/April)

yang ini sadis. masa hari nikahnya, tak dapat nak ikut sebab aku ada final exam. plus, belah perempuannya jauh nun di terengganu. sedihnya. acu pulak dok provoke tanya mana lagi penting, keluarga atau final? sengal. ibarat tengah suruh aku pilih nak makan ke nak tidur. dua2 ada nikmat tersendiri. nasib baik time kat rumah nenek aku dah abis final. kalau tak meraung!

my acu yang sengal ubi tahap gaban sampai tak terlayan with acu anom :) 


wedding III : Ashfa's wedding (May)

hah, ni pulak kat pahang. anak arwah pak ngah nazir which is my cousin. bagi aku, ini adalah hari berkumpulnya semua sedara mara aku belah ayah selain hari raya. susah betul nak jumpa. jumpa pun sesekali je. haha



Ismail's granddaughter yang dah besar panjang




No comments:

Post a Comment