TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA

AUGUST 05, 2014

Assalamualaikum

hari ni aku last kat office ni. last kerja sebab aku nak sambung degree, in sha Allah (dengan izinNya)
so ini last post aku guna komputer dan line internet office ni. haha

terima kasih semua.
terima kasih untuk pizza tadi. sedap sangat.
terima kasih sebab belanja.
terima kasih sebab tak berkira dengan aku.
terima kasih jugak sebab tak marah aku rosakkan typewriter office ni (sampai sekarang takda lagi typewriter)

terima kasih sebab tak kacau aku tidur time lunch hour waktu bulan puasa hari tu.
terima kasih sebab tahan perangai aku yang pelupa ni.
terima kasih sebab tak jemu ulang semula bila aku lupa.
terima kasih sebab tak kisah dengan hobi kpop aku ni.
terima kasih sebab faham bila aku tersengih sorang-sorang tu bukan bermakna aku gila tapi tengah bahagia & gembira.
terima kasih sebab tak kisah bila aku asyik online je, tengok blog-blog kpop.
terima kasih sebab biar aku tengok youtube guna line internet office.
terima kasih sebab biar aku berblogging semula guna komputer office.
terima kasih sebab sudi bagi aku rasa kesusahan ibu dalam bidang shipping ni.
terima kasih sebab sudi bagi aku rasa macam mana kerja kat office.

terima kasih sebab sudi terima aku dan benarkan aku ambil pengalaman yang  berharga untuk masa hadapan aku nanti.
terima kasih untuk semua ilmu, semoga bermanfaat pada aku di masa akan datang.
terima kasih Ms Mandy & Mr Melvin untuk peluang ni,
terima kasih Ms Kee, Alanis, Lina and
especially untuk Ms Chee yang paling banyak tahan dengan perangai saya dan selalu baik dengan saya walaupun saya ni pelupa tahap ultra macam selalu sangat makan semut satu busut. thanks for the karipap, goreng pisang and roti coklat dua bungkus hari tu, saya akan rindu sesi hati ke hati kita setiap hari sabtu tu. hehehe

terima kasih semua.
terima kasih yang tak terhingga.


ehh berapa banyak terima kasih daaa!!
okay okay. ini last.


terima kasih Tuhan sebab benarkan aku jumpa orang-orang ini.

: )


* okay aku emotional sikit, nak nangis *

No comments:

Post a Comment