#throwback 1 : last day

MAY 17, 2014

Assalamualaikum

as i mention before, aku dah pun tamatkan zaman diploma kau dengan jayanya. alhamdulillah. lepas segala penat lelah yang diiringi dengan juraian air mata dan kegembiraan yang tak bertepi (ececeh!) tamat jugak aku belajar diploma.

heyy, korang tak tahu apa yang aku rasa dan lalui sepanjang aku belajar kat UiTM Lendu ni. bukan semuanya manis. tapi taklah semua pahit. ada masin sikit masam sikit. hehe. sebenarnya, aku seboleh-boleh taknak nangis time last day. tapi hati gua selembut dadih yang gua dan geng gua jual. apa boleh buat.

last paper time tu pulak transport. hmm memang lagi la aku lemah nak baca buku. otak aku time tu dah fikir nak balik je. rumah rumah rumah. tapi actually jauh kat sudut hati aku ni ada sedikit perasaan risau nak berdepan dengan the real world. takut.

takut nak berpisah dengan comfort zone aku ni, kawan-kawan dan uitm. 3tahun aku dengan diorang. dah jadi macam darah daging aku kot. aku rasa diorang semua dah nampak sedikit sebanyak buruk baik aku.

Takde benda lain dah aku nak cakap kat korang. Terima kasih sebab tahan dengan perangai aku ni. Terima kasih sebab dah jadi salah satu warna yang corakkan hidup aku. Terima kasih untuk segalanya selama 3 tahun ni. DBS 6E dalam kenangan.

hah, takyah lah korang nak usha lelaki dalam kelas aku ni. memang semua perempuan. lelaki dah pupus.

No comments:

Post a Comment